В Таїланд українці вже можуть летіти без візи

tailan.jpg (165.86 Kb)

Для перебування в країні до 30 днів потрібно мати лише закордонний паспорт – біометричний чи небіометричний. Кількість країн для вільних подорожей для українців стрімко збільшується.Для перебування на території Таїланду строком більше 30 днів, незалежно від мети подорожі, необхідно отримати візу у відповідному дипломатичному представництві, або консульській установі. Нагадаємо, за перші три місяці 2019 року Україна піднялася в рейтингу паспортів світу з 41-го на 40-е місце, а кількість безвізових країн - 128.