За яскравими враженнями на фестивалі України 2018

festivali_golovna_ukraina

Ми вже раніше говорили про незвичайні фестивалі, які щорічно проводяться по всьому світу. Але і ми, українці, любимо час, коли можна відволіктись від буденності та розважитись. Тому, організатори цілої низки масштабних фестивалів запланували свої заходи на весну і літо, для того щоб, у першому випадку – звеселитися після холодів, а у другому випадку – драйвово провести літню відпустку. Тож, пропонуємо Вам підбірку найгучніших та найочікуваніших заходів та фестивалів, які щорічно збирають та приваблююсь тисячі відвідувачів.

Фестиваль «Z-Games On Snow»

festival_z-games_on_snow

«Z-Games On Snow» – це найгучніший музично-сніжний фестиваль, який відбудеться на гірськолижному курорті «Буковель». Цього року: початок – 19 березня, кінець – 25 березня. Цей фест є результатом об’єднання команд Z-Games і Sunny Days, які понад шість років створюють в Україні кращі зимові та літні музично-спортивні фестивалі.

Фестиваль «Етно Remeslo»

festival_etno_remeslo

Для того, щоб познайомитися з культурою та національними традиціями різних народів, не завжди потрібно далеко їхати. Зробити це можна буде, 24 та 25 березня у Києві в ТРЦ «Lavina Mall». Адже у цей вікенд там відбудеться фестиваль «Етно Remeslo».

Гуморина 2018

gumorina_2018

Місце сміху залишається незмінним ось уже 45 років. Столиця гумору – сонячна Одеса, цьогоріч знову запрошує жителів та гостей міста на яскравий, феєричний, неповторний та найвеселіший фестиваль України – «Гуморина» з 31 березня по 2 квітня.

Дитячий фестиваль «Місто професій»

dityachii_festival_misto_profesii

Лікар, рятувальник, водій, науковець, актор… Ким би Ваша дитина хотіла стати, коли підросте? Чудову нагоду ознайомитися з майже сотнею різноманітних професій матиме малеча України. Адже у різних містах (Київ, Львів, Вінниця, Чернівці, Суми тощо) відбудеться дитячий фестиваль «Місто професій» з 21 квітня по 15 вересня.

Фестиваль середньовічних розваг «Арена Парк»

festival_serednovichnih_rozvag_arena_park

28 та 29 квітня на території арт-заводу «МЕХАНІКА» у Харкові відбудеться фестиваль середньовічних розваг «Арена Парк». На гостей фесту чекають видовищні події – середньовічні бої, поєдинки, демонстрація обладунків та зброї, які відповідають історичним аналогам.

Тиждень Національного Гончарного Здвиження «Здвиг-2018» та Фестиваль гончарства.

festival_serednovichnih_rozvag_arena_park

Ювілейний X Тиждень Національного Гончарного Здвиження «Здвиг-2018» – щорічна науково-мистецька акція національного масштабу, яка спрямована на пізнання традицій і досягнень гончарної культури, розвиток сучасного гончарства, популяризацію мистецтва кераміки в Україні. Відбудеться: 25 червня-1 липня.

Дивіться також цікаве відео на нашому каналі: Цвітіння сакур та весна в Ужгороді

Національний фестиваль гончарства – надзвичайно колоритна подія відбудеться 30 червня в рамках Тижня Національного Гончарного Здвиження «Здвиг-2018» на Полтавщині.

Рок Булава

rok_bulava

У Переяславі-Хмельницькому щорічно проходить опен-ейр. Цього року «Рок Булава» проходитиме з 29 червня по 1 липня. На відміну від інших подібних заходів, цей відомий своїм нетривіальним підходом до організації виступів та локацій. Саме тут можна поринути в справжню рокову атмосферу. Як обіцяють організатори, відвідувачі отримають хороший відпочинок на пляжі, божевільний музичний драйв та море вражень.

Atlas Weekend

atlas_weekend

Опен-ейр Atlas Weekend проходитиме на території столичного ВДНГ 4-8 липня. Цього року лайн-ап виконавців обіцяє бути вражаючим. Відомо про участь у заході таких виконавців як Lost Frequencies та The Chemical Brothers.

Тарас Бульба

taras_bulba

З 13 по 15 липня на стадіоні «Спартак» у місті Дубно на Рівненщині відбудеться 18 рок-фестиваль «Тарас Бульба». Його можна назвати свідком творення історії українського року. Саме тут відігравали свої сети Воплі Відоплясова, Карна, Марія Бурмака та багато інших.

Faine Misto

faine_misto

На цьогорічному опен-ейрі «Faine misto», який відбудеться 20-22 липня на Тернопільському іподромі, гратимуть The Rasmus. Окрім них, організатори обіцяють ще більше 100 виконавців у стилях pop, rock, folk, alternative, dance. Девіз фестивалю – «територія вільних людей».

UPark

upark

Фестиваль UPark проходитиме на площі під Аркою Дружби Народів (Київ) 25-26 липня. Організатори оголосили про те, що привезуть культових GORILLAZ та MASSIVE ATTACK. Тому квитки на цей захід розлітаються як гарячі пиріжки.

Zaxidfest

zaxidfest

Триденний фестиваль Zaxidfest вкотре проходитиме у селищі Родатичі поблизу Львова. Цього року він розпочнеться на День Незалежності та триватиме включно до 26 серпня. Для того, щоб задовольнити різні музичні смаки, одночасно працюватимуть 4 тематичні сцени. Гості зможуть оселитися у огородженому наметовому містечку на території відпочинкової бази: тут працюватимуть душові кабіни, фуд-корт, станції для підзарядки гаджетів, а також чергуватимуть екстрені служби.

Імпульс Фест

impuls_fest

Знову відправляємося в Харків. Цьогорічний опен-ейр Імпульс Фест стане 7-м за рахунком та традиційно відбудеться на території арт-заводу «Механіка», 27-29 липня. Список виконавців наразі тримають в секреті, але обіцяють масу приємних сюрпризів.

СХІDРОК

shidrok

Фестиваль СХІDРОК є майданчиком для виступу як молодих, так і знаних українських рокових андеграунд-гуртів. На офіційному сайті заходу триває прийом заявок від виконавців. Наразі організатори не оприлюднили лайн-ап заходу. Фестиваль відбудеться 10-12 серпня у м. Тростянець.

Сорочинський ярмарок 2018

sorochinskii_yarmarok_2018

Щороку у Великих Сорочинцях (Полтава), відбувається один з наймасштабніших в Україні та найвідоміших за її межами фестиваль «Сорочинський ярмарок». Цього року з 21 по 26 серпня пройде ювілейний XX фестиваль.

RespublicaFEST

respublicafest

Фестиваль RespublicaFEST, який заплановано з 31 серпня по 2 вересня, пройде з новим розмахом. Запевняють, що цього року він буде ще більш атмосферним та концептуальним, а гості зможуть як послухати якісну музику і насолодитися арт-інсталяціями, так і взяти учать у освітніх панелях і міжнародних програмах обміну досвідом. Місце проведення та лайн-ап заходу поки тримають у таємниці.

Ось так весело та незабутньо можна провести час на різних фестивалях України. Тому, складайте свій список заходів, які Вам до душі та вперед за неймовірними емоціями.