Куди піти на вихідні в Києві 27-28 липня?

Сонце, дощ, 35 градусів, 20 градусів — це все про київську погоду. Так-так, якщо вам бракує грошей на американські гірки, то просто завітайте до столиці. Про що це ми? Капризна погода не має стати на заваді насиченому та цікавому вікенду. Тож, спеціально для вас ми зробили добірку місць, де можна круто провести вихідні в Києві 27-28 липня.

Розбирання ниток для кікімор

Починати вихідні потрібно правильно, а саме — з допомоги ЗСУ. Як саме це можна зробити? Набагато простіше, аніж ви думаєте. Цієї суботи в парку відпочинку “Совки” кожен охочий може долучитись до розбирання ниток, з яких в подальшому волонтери зроблять маскувальні костюми для захисників та захисниць.

Тож, без зайвих слів — нумо допомагати тим, хто ризикує своїм життям заради нас!

Коли: 27 липня 2024, 12:00

Де: Парк відпочинку “Совки”

Вхід: вільний

Алоха вечірка від Kyiv’s Western Saloon

Мрієте про вікенд на Гаваях, але не маєте можливості вирушити в подорож? Це не проблема, оскільки вихідні в Києві можна провести не гірше, ніж на далеких островах. Замість Тихого океану на вас чекає сонячний берег Дніпра в Гідропарку саме там відбудеться запальна Алоха вечірка, зі смачним барбекю та коктейлями.

Не забудьте рушник, яскравий образ, друзі та гарний настрій!

Коли: 27 липня 2024, 14:00-22:00

Де: м. Гідропарк, ресторан Очеретяний кіт (геолокація за цим посиланням)

Виступ гурту “КВАДРАТ”

Прихильники рок-музики на місці? Для вас є цікава подійка — в суботу у Києві відбудеться концерт гурту “КВАДРАТ”, який точно дасть вам заряд ностальгії.

Коли: 27 липня 2024, 18:00

Де: Pepper’s Club (вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7)

Вхід: вільний, але за столиками діє збір за музичний супровід (120 грн з людини)

Благодійна Industrial Rave Party у Києві

Рейв, класна музика та донати на ЗСУ — що може бути краще? Все це ви знайдете на Industrial Rave Party вже цієї суботи.

Live acts :
►Hyperhate (Aggrotech/EBM)
►Новий Світ (Synthpop)
►Nitr0-X (Industrial Rave)


DJ цього вечора:
►DJ Logic Out
►DJ AliceVanScott
►DJ The Maaaigs

Усі зібрані кошти організатори вечірки передадуть на потреби Харківської благодійної фундації ЇБОШ.

Коли: 27 липня 2024, 16:00

Де: Клуб “MadCat” (вул. Нижньоюрківська 31)

Квитки: можна придбати за цим посиланням

Вистава “Право на ліво”

Любителі театрального мистецтва, не хвилюйтесь, про вас ніхто не забув! Вихідні в Києві ніколи не обходяться бей цікавої постановки від українських театралів. Театр-студія імпровізації “Чорний квадрат” підготувала для вас виставу під назвою “Право на ліво”.

Про що вистава:

“Праворуч підеш – коня втратиш, ліворуч підеш – дружину знайдеш або сам пропадеш. Вже ніхто й не пригадає точно, що стверджує «народне графіті». Але суть залишається незмінною – з тих чи інших причин ми завжди стоїмо перед вибором і ставимо собі питання:

Навіщо мені потрібен цей вибір?
Чи можу я обійтися без нього?
Які наслідки цього вибору для мене і моїх близьких?
Чи дійсно у мене все в порядку, якщо я вимушений обирати чи… я намагаюсь обманути себе?

Якщо вам на думку вже прийшла ситуація з вашого життя чи з життя ваших знайомих, не поспішайте відповідати. Пропонуємо разом пошукати рішення в нашій новій ексцентричній комедії. Так-так, саме комедії! Адже ви пам’ятаєте, що «найбільші дурниці у світі робляться з серйозним виразом обличчя”.

Коли: 28 липня 2024, 15:00

Де: Театр-студія імпровізації “Чорний квадрат” (вул. Січових стрільців, 56)

Квитки: придбати можна за цим посиланням

Благодійний концерт Саші Чемерова у Києві

Готуйтеся до незабутнього вечора під відкритим небом на V’YAVA! Цієї неділі Сад бажань наповниться потужною енергетикою Саші Чемерова – талановитого українського музиканта та композитора.

Відомий як колишній лідер “Димної Суміші” та нинішній фронтмен каліфорнійського гурту The Gitas, Саша також присвячує свій час важливій справі – “Культурному десанту”, що підтримує наших захисників. Його виступи лунають всюди: від деокупованих міст до передової, від лікарень до бомбосховищ, несучи підтримку та натхнення.

Творчість Чемерова знаходить відгук у мільйонів слухачів. Його “Любила”, створена спільно з “Бумбоксом”, здобула платиновий статус, а “Сльози” стали вірусним трендом у TikTok, допомагаючи людям звільнитися від емоційного напруження.

Не пропустіть шанс почути наживо улюблені хіти: “В країні ілюзій”, “Любила”, “Тримай мене”, “Кохання до смерті”, “Білгород” та “Сльози”.

Псс, до речі, кожен вхідний квиточок — це донат для ЗСУ!

Коли: 28 липня 2024, 18:00

Де: ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)

Квитки: можна придбати за цим посиланням